© Aston Martin Aston Martin Vanquish Foto 1  1024x759 På efterårsferie med Sixt! Vind en bil i efterårsferien

Hvor skal du hen i efterårsferien? Og hvem skal du derhen med? Er du træt af offentlig transport? Og er det en uge, hvor du byder vinteren velkommen ved at tage på skiferie, en uge til Lalandia med ungerne, er det en lun tur til Spanien, eller er det storbyen, der lokker?

Her hos Sixt Biludlejning har vi kigget på, hvor danskerne tager hen i deres efterårsferie – og hvilke biler, der gør drømmeferien endnu bedre!

SOMMERHUS // LALANDIA

En tur til i sommerhus eller i Lalandia med ungerne i efterårsferien er guld værd – og dine unger vil elske dig for det! Hos Sixt anbefaler vi en Citröen C4 Grand Picasso, hvor der er plads til 7 mennesker, kufferter, tasker, legetøj og badevinger! www.sixt.dk

STORBYEVENTYR

Vil du med kæresten eller yndlings-veninden en tur på storbyferie i København, Stockholm eller måske Oslo? Vi tænker, at en sprød lille Mini Cooper eller Fiat 500 er oplagt til citytrip. Som en ekstra bonus er de nemme at parkere – især hvis du endnu ikke har det store kørekort til parallelparkeringer.

PÅ SKI

Danskerne er verdenskendt for deres hang til hygge. Og hvad er mere hyggeligt, end en kop varm kakao efter en dags ski? Tag på skiferie i en lækker Nissan Qashqai eller BMW 3-Serie med plads til det hele!

St. Johann og St. Anton i Østrig er begge velbesøgte, kendte for deres ski-faciliteter – og har perfekte landskaber til en smuk køretur.

VARME, JA TAK!

Mange danskere ønsker også at udsætte vinteren så længe som muligt og vælger derfor at tage en tur til Spanien, Italien eller andre varme lande – derfor har vi lavet en top 5 over varme destinationer med mulighed for at leje hos Sixt! Her anbefaler Sixt en smart Mini Cabriolet!

  1. Spanien: http://www.sixt.dk/billeje/spanien
  2. Italien: http://www.sixt.dk/billeje/italien
  3. Grækenland: http://www.sixt.dk/billeje/graekenland
  4. Tyrkiet: http://www.sixt.dk/billeje/tyrkiet
  5. Portugal: http://www.sixt.com/car-rental/portugal

Lej bil hos Sixt på www.sixt.dk!

Vind en bil i efterårsferien: Fortæl os om din drømmeferie og drømmebil. Vinderen udtrækkes 1/10.

Send en e-mail til marketingchef Tine Knapp tk@sixt.dk

Gavekortet til en uges billeje i efterårsferien kan ikke byttes til kontanter og skal benyttes i efterårsferien. Bilen er fra vores ECMR-klasse.

 

Tjek os ud på Facebook, Instagram og Twitter.  

www.sixt.dk

Relaterede artikler:

  1. VIND en Nissan Leaf for en weekend i Danmark
  2. Mini-lease din drømmebil hos Sixt Biludlejning!
  3. Outlandish besøger Sixt i Billund Lufthavn