Vores gode venner fra Sixt i Storbritannien har sammensat en liste over de bedste biljagter fra film, som vi tænkte, at vi ville dele med vores danske læsere.

Er du enig i Sixt UK’s top 5 over biljagter eller er der mangler der nogen? Post gerne dine ynglings-biljagter i kommentarfeltet.

PS: Der er ingen af de nedenstående biljagter, der har udlejningsbiler med, så vidt vides.

5. The Italian Job

Der blev for nogle år siden lavet et re-make af denne klassiske film fra 1960, bl.a. med Mark Wallberg i hovedrollen. Hos Sixt UK foretrækker de dog den originale version (forståeligt nok).

4. The French Connection

Denne biljagt blev bl.a. filmet i ‘almindelig’ trafik – der blev m.a.o. ikke spærret af i byen, som der normalt bliver i forbindelse med optagelse af biljagter.

3. Taxi

Denne franske kult-film, der har en noget modificeret Peugeuot 406 taxa som en af de centrale elementer, har mange rigtigt gode biljagter inkl. denne.

2. Bullitt

Steve McQueen i en Ford Mustang. Bliver det mere klassisk end dette?

1. Ronin

Denne films hektiske biljagt scene tager pusten fra en. Der er nogle helt fantastiske eksempler på kontrol, som f.eks. en vending på 270 graders vending (3/4 omgang) i bakgear til 1. gear, og ligger derfor på denne listes hædersplads.

Ingen relaterede artikler.