Nissan LEAF billede 16 300x258  Danskerne står i kø for at leje elbilDanskerne står i kø for at leje elbil. Således oplever Sixt Biludlejning stor interesse for sine elbiler – så stor, at virksomheden har kunder på venteliste til at modtage en elbil. For at imødekomme den store efterspørgsel har Sixt bestilt endnu en sending elbiler fra Nissan, der for bare et par måneder siden leverede 40 fabriksnye elbiler af typen LEAF til Sixt, som har indtaget en klar førerposition inden for grøn biludlejning i Danmark.

Udlejning af elbiler er langt fra noget nyt hos Sixt Biludlejning, der siden 2009 har haft elbiler i sin flåde i kortere eller længere perioder. Nyt er derimod den stigende efterspørgsel, som virksomheden lige nu oplever på de CO2-neutrale køretøjer.

I midten af januar modtog Sixt i Danmark intet mindre end 40 spritnye elbiler af typen LEAF fra bilproducenten Nissan. Allerede ved udgangen af januar var alle bilerne udlejet. Dermed satte elbilerne i bogstaveligste forstand en fart, som kom fuldstændigt bag på Sixt.

”Vi var godt klar over, at vi med lanceringen af Nissan LEAF ville kunne tilbyde et meget attraktivt og unikt produkt. Bilen er kåret som Årets Bil i verden 2011, og Sixt er p.t. den eneste danske biludlejningsvirksomhed, der har Nissan LEAF i sin flåde. Samtidig har vi markedets laveste pris på elbiler. Alligevel havde ingen af os forudset, at LEAF’en ville blive så populær, og vi har lige nu en lang venteliste af kunder, der har skrevet sig op til at leje en elbil. Heldigvis skal de ikke vente ret længe, for om kort tid modtager Sixt den næste sending Nissan LEAF, som vi forventer at modtage mere end 100 af i løbet af 2013,” udtaler Henrik Isaksen, bestyrelsesformand hos Sixt Biludlejning.

En Nissan LEAF kan Mini-leases hos Sixt fra 3800,- kroner per måned – inklusiv moms, forsikring, 1500 kilometer, vejhjælp, erstatningsbil, dæk og afgifter. Det er langt billigere end en tilsvarende størrelse bil med traditionel brændstofteknologi, hvor prisen ligger på cirka 4500,- kroner per måned. Den konkurrencedygtige pris har ikke bare tiltrukket mange virksomheder og institutioner med en grøn profil, men også et stort antal privatbilister. Med Sixts Mini-leasing, der er helt uden binding og startgebyr, er der nemlig mulighed for at teste en elbil, inden man investerer i sin egen eller langtidsleaser en elbil.

”Vi glæder os meget over, at danskerne har taget så godt imod vores tilbud om at leje en Nissan LEAF og dermed støtte klimavenlig kørsel. Vi arbejder selv målrettet på at nedbringe vores CO2, ikke bare via udlejning af elbiler, men gennem vores flådeindkøb generelt og en række andre initiativer,” slutter Henrik Isaksen.

Booking af elbil eller andre af Sixts køretøjer kan ske online på www.sixt.dk eller på
telefon 32 48 11 00 i tidsrummet 7.00-23.00

Find mere information om Sixt Biludlejning på www.sixt.dk

For yderligere information og pressebilleder kontakt PR-chef hos Sixt Biludlejning,
Susanne Lindhage, på telefon 41 37 35 13 eller e-mail sl(a)sixt.dk

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”The spirit of mobility” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Ingen relaterede artikler.