Århus festuge biludlejning 300x176 Århus gør klar til fest. Festugen starter på fredag.

Foto: www.aarhusfestuge.dk

Århus gør sig i disse dage klar til 10 dages fest, når Århus Festuge på fredag starter.

Festivalen varer fra d. 27. august og helt frem til 5. september, og festugen byder bl.a. på koncerter, opera, ballet, teater, musik- og sportsarrangementer og meget mere – mange af arrangementerne har endda gratis indgang.

I år er temaet for festugen ‘Naboer’. Ifølge festivalens hjemmeside, www.aarhusfestuge.dk, udspringer idéen til temaet “af nødvendigheden af at tænke andre mennesker ind i sin verden.”

På festivalens Facebook-side, kan man sammensætte sit eget festuge-program (kræver, at man er logget ind på sin Facebook-profil).

Skal du bruge en bil for at komme rundt til de forskellige aktiviteter, kan du kan leje billig bil fra Århus Lufthavn med Sixt.

En af de mest betydningsfulde festivals i hele Skandinavien. Programmet byder på en række shows, teaterforestillinger, koncerter, opera, ballet, musik, sport og meget mere hele dagen hele perioden igennem for alle aldersgrupper. Flere af arrangementerne har gratis adgang.Århus Festuge er altid bygget op om et bestemt tema, som så behandles på alle leder og kanter.  Årets tema er Naboer. Ideen til temaet udspringer af nødvendigheden af at tænke andre mennesker ind i sin verden.

Relaterede artikler:

  1. Århus bliver til Aarhus.
  2. Madfestival fejrer det nordiske køkken – Copenhagen Cooking starter i dag.
  3. Sixt Biludlejning starter i Sydkorea: Åbner 20 udlejningskontorer.