Elbil 11 300x200 Er Villy villig til at køre grønt?

Biludlejningsvirksomhed udfordrer politikerne på grøn mobilitet – fokus på elbiler i

Københavns Lufthavn den 28. maj – dagsleje af elbil billigere end taxa til Christiansborg

 

Er Villy villig til at køre grønt? Spørgsmålet kommer fra biludlejningsvirksomheden Sixt, der i et brev til Folketingets politikere har opfordret Villy Søvndal og hans kollegaer på Christiansborg til at leje en elbil i stedet for at tage en taxa, når de skal fra Københavns Lufthavn til borgen.

Det sker i anledning af en større happening i indenrigsterminalen tirsdag den 28. maj 2013, hvor Sixt fejrer åbningen af et nyt udlejningskontor ved at sætte fokus på grøn mobilitet – en af virksomhedens absolutte mærkesager. Således introducerer Sixt et særligt tilbud på leje af en Nissan LEAF elbil, der fra den 28. maj 2013 kan bookes en hel dag fra indenrigsterminalen til en pris, der er billigere end en taxa fra lufthavnen til Københavns centrum.

”De danske politikere taler meget om et grønnere Danmark. Alligevel kører mange af dem med taxa, når de skal fra lufthavnens indenrigsterminal til city. Det vil vi gerne lave om på ved at gøre opmærksom på muligheden for at leje en elbil hos os,” udtaler Henrik Isaksen, bestyrelsesformand hos Sixt Danmark. ”Vores udlejningspriser på elbiler hører til markedets laveste, og med åbningstilbuddet, der er banket helt i bund, gør vi klimavenlig kørsel endnu mere attraktiv,” fortsætter han. ”Faktisk er en dags leje af elbilen billigere end en enkeltrejse med taxa fra lufthavnen til Christiansborg. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at køre grønt,” slutter Henrik Isaksen.

Sixt Danmark er klart førende inden for grøn biludlejning herhjemme og i hele Europa. Alene fra 2010 til 2012 har virksomheden, der er en del af en international koncern med mere end 200.000 biler i mere end 105 lande, reduceret sin bilflådes CO2 med hele 28 %.

Også i Københavns Lufthavn er der stort fokus på hensynet til miljøet. Miljøchef i Københavns Lufthavn, Inger Sturm siger: ”Det er et mål for os at tage hensyn til miljøet i både vores daglige drift og i udviklingen af lufthavnen. Vi ved, vi kan opnå de største resultater ved at samarbejde bredt om en ansvarlig og miljørigtig udvikling med vores mange samarbejdspartnere. Vi værdsætter derfor samarbejdet med Sixt og den ekstra valgmulighed, vores passagerer nu får for at vælge miljøvenlig transport fra lufthavnen.”

Find mere information om Sixt Biludlejning på www.sixt.dk. For yderligere information og pressebilleder kontakt PR-chef hos Sixt Biludlejning, Susanne Lindhage, på telefon 32 46 29 49 eller e-mail sl@sixt.dk.

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”The spirit of mobility” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler og stationcars til luksus- og sportsvogne.

Relaterede artikler:

  1. Ny CFO hos Sixt
  2. Sixt åbner kontor i CPHs indenrigsterminal
  3. Ny mand bag rattet i Sixt
  4. Danskerne står i kø for at leje elbil
  5. Afdelingschefer søges til Sixt i København og Aalborg