København er fra 4. til 6. november vært for Tbex, en konference hvor verdens førende rejsebloggere mødes for at dele erfaringer, fotografere, twitte, blogge og meget mere.

Ifølge Wonderful Copenhagen vil 250 af verdens førende rejsebloggere lægge vejen forbi København, så det er en unik mulighed for vores hovedstad for at blive eksponeret for bloggernes læsere.

Rejsebloggere har generelt meget stor værdi i og med troværdigheden, aktualiteten og hastigheden hvormed de deler deres erfaringer, er høj. Det betyder, at de rejsemål, som bloggerne omtaler bliver eksponeret på en helt anden måde, end de traditionelle medier kan tilbyde.

På konferencen vil der, ud over muligheden for at møde bloggerne, være mulighed for at deltage i workshops, høre præsentationer af f.eks. Lonely Planet’s amerikanske redaktør, Robert Reid.

Du kan læse mere om konferencen på www.travelblogexchange.com.

Sixt står naturligvis klar til at servicere bloggerne med billig biludlejning, skulle de få brug for biludlejning i København – enten i en periode under deres ophold eller når de ankommer til Københavns Lufthavn.

Relaterede artikler:

  1. Afdelingschefer søges til Sixt i København og Aalborg
  2. Sixt job: Klargøringsmedarbejdere søges til Sixt Biludlejning København
  3. Sixt Biludlejning bliver endnu mere mobil.
  4. Udlejningsassistenter til Sixt i København – fuldtid eller deltid
  5. Dagens tilbud: Elbil 1 dag: 99 kr,-