Den karismatiske Regine Sixt er blevet hædret med en Travel Industry Club Award under verdens største rejsemesse og er udnævnt til den tyske rejsebranches ‘Hall of Fame’.

ITB messen, som er i gang i øjeblikket, har den karismatiske Regine Sixt netop fået tildelt en Travel Industry Club Award – en af de mest ansete priser i rejse- og turistbranchen for hendes store engagement i disse brancher. Prisen blev uddelt i forbindelse med messens Award Night 2011 i Berlin.

Foruden den prestigefyldte pris, blev Regine Sixt samtidig optaget i den tyske rejsebranches ‘Hall of Fame’ – en ære om for tre år siden også tilfaldt hendes mand,  Sixt’s bestyrelsesformand Erich Sixt. Dermed er Sixt familien det første ægtepar, der bliver optaget i rejsebranchens ‘Hall of Fame’.

 

Sixt biludlejning mor aarets kvinde 300x199 Regine Sixt tildelt stor pris ved ITB i Berlin.

Arkiv: Regine Sixt med priserne for 'Årets kvinde' og prisen for 'Førende innovativ markedsføring' fra World Travel Awards

Regine Sixt forklarer selv årsagen til priserne således: “Fordi jeg i min egenskab som forkvinde for det nationale tyske turistråd (DZT) har fremmet turisme i Tyskland gennem årtier. Fordi jeg har en fantastisk mand, som gør et fantastisk stykke arbejde med at lede virksomheden. Fordi jeg har to dygtige sønner, som er fjerde generation af ledere i virksomheden. Fordi 5,000 ansatte står bag mig og fordi millioner af kunder stoler på os.”

Regine Sixt har haft en stor andel i Sixt’s succeshistorie, og blev således også udpeget som Honorary Senator af BVMW (Den tyske sammenslutning af mellem-store virksomheder). Desuden fik hun i slutningen af 2010 tildelt prisen som ‘årets kvinde’ ved World Travel Awards.

Du kan naturligvis også finde Sixt rent a car på ITB messen.

ITB Sixt rent a car 300x221 Regine Sixt tildelt stor pris ved ITB i Berlin.

Relaterede artikler:

  1. Sixt biludlejnings ‘mor’ kåret til Årets Kvinde.
  2. Sixt har det bedste personale på WTM.
  3. Sixt Biludlejning verdens bedste biludlejningsselskab.
  4. Sixts biler imponerede ved historisk møde
  5. Sixt Biludlejning tilføjer ”Car of the year” til den voksende flåde af miljøvenlige biler