Regine Sixt blev kåret til årets kvinde ved de prestigefyldte World Travel Awards, som fandt sted i sidste uge på Grosvenor House Hotel i London sidste søndag.

Sixt biludlejning mor aarets kvinde Sixt biludlejnings ‘mor’ kåret til Årets Kvinde.

Regine Sixt med priserne for 'Årets kvinde' og prisen for 'Førende innovativ markedsføring'

Den årlige ceremoni er en af de vigtigste begivenheder for rejsebranchen og sætter fokus på nogle af de virksomheder, som har jagtet succes i et år, hvor rejse- og turisme industrien som helhed har haft det svært.

Prisen som ‘Årets kvinde’ giver Regine Sixt anerkendelse for hendes afgørende indflydelse på at skabe vækst i familie-virksomheden, Sixt biludlejning, gennem den økonomiske recession. I hendes position som Senior Vice President for Marketing og Salg har Regine Sixt styrket Sixt’s positionering som udbyder af udlejningsbiler af højeste kvalitet og serviceniveau.

Sixt har mere end 4000 udlejningskontorer i 100 lande verden over og har haft bemærkelsesværdig vækst siden grundlæggelsen i 1912.

Sixt biludlejning mor aarets kvinde 2 Sixt biludlejnings ‘mor’ kåret til Årets Kvinde.

Regine Sixt med Carsten Anhalt (v.) og Ruediger Proske (h.)

Prisen er nr. to på kort tid, da Regine Sixt i sidste måned modtog prisen “World Citizen“ ved Hadassah International’s Citizen of the World Awards i Oktober.

Ud over hendes arbejde med biludlejning. er Regine Sixt grundlægger af en succesfulde velgørenhedsfond, der rejser penge til alvorligt syge børn i hele verden. Regine Sixt’s ‘Children´s Aid Association’ fokuserer på at forbedre vilkårene for disse børn.

Prisceremonien ligger forud for World Travel Market , som startede d. 8. november. Sixt rent a car var til stede under hele messen med en stand i global village området (GV 355).

Relaterede artikler:

  1. Sixt har det bedste personale på WTM.
  2. Regine Sixt tildelt stor pris ved ITB i Berlin.
  3. Sixt på World Travel Market-messen.
  4. Biludlejnings-annonce fra Sixt skaber røre i Frankrig