Lancer høj 300x225 Grønland bliver orange

 

Grønland får nu sit første internationale biludlejningsselskab. Det sker den 1. juli, når Sixt Danmark åbner et udlejningskontor i Nuuk. Dermed bliver endnu et land på Sixts verdenskort orange – selskabets logofarve, der dækker mere end 105 lande på kortet. Sixt ser meget frem til at åbne sit arktiske kontor, der skal servicere et stigende antal internationale turister og erhvervsrejsende på øen.

Hidtil har rejsende i Grønland været henvist til lokale aktører, når de har villet leje en bil på øen. I takt med et stigende antal udenlandske turister og erhvervsrejsende er behovet for et biludlejningsselskab med international profil imidlertid vokset. Det kommer nu. Mandag den 1. juli 2013 åbner biludlejningsvirksomheden Sixt nemlig et kontor i Nuuk. ”Sixt Danmark er i stærk fremgang, og åbningen i Grønland er et naturligt skridt i denne udvikling. Vi glæder os meget til at åbne vores første arktiske kontor, hvor vi håber at kunne tiltrække nye kunder med vores internationale profil,” siger Henrik Isaksen, bestyrelsesformand hos Sixt Danmark. Han suppleres af Allan Juhl, der har udlejet biler i Grønland siden 2010 og fremover kommer til at stå for den daglige drift af Sixts kontor i den grønlandske hovedstad:

”Etableringen af et internationalt biludlejningsselskab som Sixt har stor betydning for vores ø, hvor vi i disse år ikke bare oplever et stigende antal turister. På øen bor også mange udenlandske fagfolk, der har slået sig ned for en kortere eller længere periode for at arbejde i Grønland, f.eks. på olieboreplatforme. De har naturligvis ingen interesse i at købe bil her, men anskaffer sig en lejebil i stedet. Ligesom turisterne vil firmaerne dog gerne handle med et brand, som de kender hjemmefra og har tillid til. Det kan de fra den 1. juli 2013, når Sixt åbner i Nuuk.”

Find mere information om Sixt på sixt.dk. For yderligere information og pressebilleder i høj opløsning kontakt PR-chef hos Sixt Danmark, Susanne Lindhage, på telefon 32 46 29 49 eller e-mail sl@sixt.dk.

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”The spirit of mobility” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler og stationcars til luksus- og sportsvogne.

Relaterede artikler:

  1. Bilferie i luksusklassen
  2. Sixt åbner kontor i CPHs indenrigsterminal
  3. Ny mand bag rattet i Sixt
  4. Sixt nu også i Aalborg
  5. Sixt åbner nyt biludlejningskontor i Valencia Lufthavn.