Tanzania  er seneste land, hvor man kan nyde godt af Sixt’s eksklusive flåde og høje servicestandarder. Sixt tilbyder individuelle mobilitetsløsninger for både forretnings- og ferieresende i hovedstaden Dar es Salaam. Som det er tilfældet i andre Sixt-lande i området består flåden primært af 4×4 og SUV’er, for at imødekomme vejforholdene.

Sixt i Tanzania bliver drevet af den samme franchise partner, som allerede driver Sixt i Angola og Mozambique. Foruden disse lande er Sixt også tilstede i Algeriet, Egypten, La Réunion, Libyen, Madagascar, Mauritius, Marokko, Nigeria, Seychellerne, Sydafrika, Sudan og Tunesien.

Detlef Krehahn, Direktør, Sixt Franchise: “Vi vil gerne udvide vores netværk for biludlejning, da vi er overbeviste om, at behovet for mobilitetsløsninger af høj kvalitet, vil stige kraftigt på dette kontinent.”

Imraan Mussa, Direktør, Sixt Tanzania: “Med udvidelsen i Tanzania kan vi tilbyde vores services i endnu et fremadstormende marked i Afrika. Vi har haft gode erfaringer med Sixt i Angola og Mozambique, så der er ingen tvivl om, at udvidelsen i Tanzania vil blive en succes for os.”

Book biludlejning i Tanzania med Sixt.

Relaterede artikler:

  1. Sixt Biludlejning starter i Sydkorea: Åbner 20 udlejningskontorer.
  2. Sixt Biludlejning fortsætter væksten i 2011: Åbner i Georgien.
  3. Sixt Biludlejning åbner i Kosovo.
  4. Sixt ekspanderer i Sydøsteuropa
  5. Sixt på verdenstoppen: Åbner for biludlejning i Nepal.