Sixt udvider igen på Balkan-halvøen, og tilbyder nu biludlejning i Kosovo. Fra d. 8. december 2010 kan ferie- og forretningskunder nu nyde godt af Sixt’s kvalitetskøretøjer i Kosovo, nærmere bestemt hovedstaden Pristina. Sixt er foreløbigt til stede i Pristinas internationale lufthavn (PRN).

Sixt i Kosovo bliver drevet af Delfino Travel – et samarbejde, som blev startet for mere end fem år siden i Makedonien, hvor Sixt nu er markedsleder. Flåden af udlejningsbiler hos Sixt i Kosovo spænder fra brændstoføkonomiske biler til eksklusive limousiner.

Med introduktionen i Kosovo manifesterer Sixt tilstedeværelsen i Balkan-området. Således tilbyder Sixt ud over Kosovo:

Ud over disse lande er Sixt også tilstede i Syd- og Østeuropæiske lande som Bulgarien, Polen, Slovakiet, Tjekkiet og Ungarn.

Detlef Krehahn, Direktør, Sixt Franchise: “Sydøsteuropa bliver mere og mere betydningsfuldt i økonomisk og turistmæssig sammenhæng. Hvis nogle rejser i denne region, kan de nu benytte sig af Sixt’s produkter endnu engang. Vi forventer, at kunder fra hele Europa flittigt vil benytte vores omfattende mobilitetsservices i Balkan-området.”

Saso Tonevski, General Manager, Sixt Kosovo: “Det succesfulde partnerskab i Makedonien har skabt en solid grobund for succesfuld introduktion i Kosovo. På baggrunden af væksten hos mange internationale virksomheder, samt den spirende turisme, vil efterspørgslen efter biludlejning og mobilitetsløsninger af høj kvalitet stige i Kosovo. Vi er overbeviste om, at vi har valgt det rigtige tidspunkt til at starte op på dette marked.”

Relaterede artikler:

  1. Sixt Biludlejning fortsætter væksten i 2011: Åbner i Georgien.
  2. Sixt Biludlejning starter i Sydkorea: Åbner 20 udlejningskontorer.
  3. Sixt på verdenstoppen: Åbner for biludlejning i Nepal.
  4. Nyt Sixt-land: Biludlejning i Tanzania.
  5. Sixt ekspanderer i Sydøsteuropa