Sixt fortsætter ekspansionen i 2011 og tilbyder nu også biludlejning i Georgien, med åbningen af kontoret i centrum af hovedstaden Tiblisi, samt i den internationale lufthavn. Flåden består af et bredt udvalg af udlejningsbiler, fra benzin-økonomiske biler til SUV’er.

De politiske reformer i Georgien har medført en stor vækst i økonomien. Eksempelvis rangerer Georgien på 12. pladsen ud af 183 lande, i verdensbankens rapport “Doing Business 2011“. Derudover stiger antallet af turister, på grund af landets placering mellem Sortehavet og Kaukasus-bjergene samt de mange historiske monumenter. Sixt forudser en stærk stigning i efterspørgslen efter biludlejning fra både forretningsrejsende og feriegæster.

Biludlejning Georgien 300x224 Sixt Biludlejning fortsætter væksten i 2011: Åbner i Georgien.

Biludlejning i Tiblisi, Georgien fra det nye Sixt kontor.

Kunder kan naturligvis forvente, den samme høje kvalitet og service fra Sixt i Georgien, når man booker biludlejning hos Sixt. Dermed er Sixt repræsenteret i hele området, idet Sixt også tilbyder f.eks.:

Detlef Krehahn, Direktør, Sixt Franchise: “Sixt starter i Georgien på det rigtige tidspunkt, da landet i øjeblikket oplever et økonomisk opsving. Behovet for mobilitetsløsninger vil vokse markant på mellemlang sigt. Derfor er vores mission, at blive en ledende aktør på dette voksende marked.”

Relaterede artikler:

  1. Sixt Biludlejning starter i Sydkorea: Åbner 20 udlejningskontorer.
  2. Sixt Biludlejning fortsætter eksplosiv vækst
  3. Sixt Biludlejning åbner i Kosovo.
  4. Sixt åbner biludlejningskontor i ankomsthallen i Stanstead Lufthavn, London.
  5. Eventyret om Sixt fortsætter i H.C. Andersens hjemby