Sixt fortsætter sin voldsomme vækst på det asiatiske marked. I Sydkorea, et af de mest fremadstormende lande i Asien, åbner Sixt Biludlejning i januar 2010 i hele landet. Fra starten vil Sixt tilbyde mobilitetsløsninger af høj kvalitet, herunder biludlejning, leasing og limousine service. Sixt ønsker i den nærmeste fremtid opnå en betydelig markedsandel blandt de internationale biludlejningsselskaber.

Biludlejning Sydkorea Sixt Biludlejning starter i Sydkorea: Åbner 20 udlejningskontorer.

Sixt åbner 20 biludlejningskontorer i Sydkorea - flere følger i løbet af 2011

Sixt vil fra 1. januar 2010 være til stede på 20 lokationer i alle de centrale økonomiske kernepunkter i landet. Særligt for internationale virksomheder, som ekspanderer i Sydkorea, tilbyder Sixt omfattende dækning inklusiv service fra udvalgte lufthavne i landet.

Allerede i løbet af 2011 vil Sixt yderligere udvide både flåde og tilstedeværelse. Sixts partner har allerede mere en 10 års erfaring med biludlejning og har allerede haft stor vækst de foregående år.

Udlejningsbilerne i Sydkorea består af mange sydkoreanske og japanske bilmærker, men Sixt biludlejning i Sydkorea har også et udvalg af europæiske bilmærker såsom BMW, Audi, Mercedes-Benz og Porsche.

Du kan naturligvis få et tilbud på biludlejning i Sydkorea med Sixt nemt og hurtigt.

Foruden tilstedeværelsen i Sydkorea, tilbyder Sixt i Asien/Oceanien:

Foruden disse lande forhandler Sixt om yderligere tre partnere i Asien og planlægger åbning disse steder senest i 2. kvartal 2011.

Detlef Krehahn, Direktør Sixt Franchise: “Lanceringen i Sydkorea sætter endnu en milepæl for Sixt’s tilstedeværelse i Asien. Flere og flere virksomheder, som er kunder hos Sixt biludlejning i Europa, er på udkig efter pålidelige og omkostningseffektive mobilitetskoncepter i Asien. Vi er sikre på, at denne efterspørgsel kan blive mødt af vores nye partner, så vores kunder kan nyde godt af fordelene af Sixt’s service standarder også i Sydkorea.”

Relaterede artikler:

  1. Sixt Biludlejning fortsætter væksten i 2011: Åbner i Georgien.
  2. Sixt på verdenstoppen: Åbner for biludlejning i Nepal.
  3. Sixt åbner nyt biludlejningskontor i Valencia Lufthavn.
  4. Sixt åbner nyt biludlejningskontor i Bilbao Lufthavn, Spanien.
  5. Sixt åbner biludlejningskontor i ankomsthallen i Stanstead Lufthavn, London.