Tidligere var Bosnien-Herzegovina kendt for den tragiske borgerkrig i midten af 1990′erne, men i dag er landet en af Europas bedst bevarede feriehemmeligheder. Fantastisk natur, arkitektur og kultur – endda til nogle af Europas laveste priser – er nogle af overskrifterne for Bosnien-Herzegovina som feriedestination i dag.

Sixt har fået en ny franchise-partner i Bosnien-Herzegovina, så Sixt har nu i alt 8 kontorer i Bosnien-Herzegovina – herunder de populære rejsemål i Sarajevo, Tuzla og Mostar. Hertil kommer, at Sixt allerede er til stede i  omkringliggende lande som Albanien, Bulgarien, Kroatien, Makedonien, Montenegro, Polen, Rumænien, Serbien, Slovenien, Tjekkiet og Ungarn. Så uanset hvor turen i Sydøsteuropa går hen, så er der et Sixt kontor i nærheden, hvilket understreges af Detlef Krehahn – direktør for International Franchise i Sixt AG:

“Ved at have endnu flere kontorer i Bosnien og Herzegovina, styrker vi vores position som regionens førende biludlejningsselskab. Vores kunder har adgang til den Sixt kvalitet, som de er vant til, i hele Sydøsteuropa.”

Edin Husejnović, Operation Manager hos Sixt i  Bosnien og Herzegovina: “Vi er overbeviste om, at kunderne i Bosnien og Herzegovina vil sætte pris på den høje kvalitet og de lave priser. Tiden er inde til Sixt kvalitet i vores land. ”

Du kan få mere at vide om Bosnien-Herzegovina som feriedestination, ved at besøge deres officielle turistorganisation her.

Relaterede artikler:

  1. Sixt Biludlejning åbner i Kosovo.
  2. Grønland bliver orange
  3. Nyt Sixt-land: Biludlejning i Tanzania.
  4. Bilferie i luksusklassen
  5. Sixt åbner nyt biludlejningskontor i Bilbao Lufthavn, Spanien.