Sixts kontor i Aalborg3 300x218  Sixt nu også i Aalborg

 

Sixt Biludlejning har netop åbnet endnu et dansk udlejningskontor – denne gang i Aalborg Lufthavn. Dermed fortsætter virksomheden, der de seneste tre år er blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen, sin markante vækst og styrker sin position som et af Danmarks førende biludlejningsselskaber.

Sixt udvider sin forretning på det danske marked med etableringen af et udlejningskontor i Aalborg Lufthavn. Således kan den internationale biludlejningsvirksomhed nu føje endnu en by til listen over de steder i Danmark, hvor Sixt er repræsenteret.

Med åbningen i Aalborg understreger Sixt ikke bare sin fremdrift på det danske marked, men sikrer sig også tilstedeværelsen i endnu en af de største lufthavne i Danmark, hvor virksomheden allerede for år tilbage etablerede sig i lufthavnene i København, Billund og Århus. Med andre ord sættes en vigtig strategisk og geografisk nål i Sixts Danmarkskort, der nu går helt fra Aalborg i nord til Kolding i syd og videre til København og Køge i øst.

Udover traditionel biludlejning til konkurrencedygtige priser tilbyder Sixt i Aalborg mini-leasing i helt ned til 30 dage samt bilpleje – vask, støvsugning og rengøring af private køretøjer.

Sixt fejrer åbningen af sit nye udlejningskontor med et attraktivt weekendtilbud i Aalborg, hvor en bil kan lejes fra fredag klokken 12.00 til mandag klokken 9.00 fra 695,- kroner inklusiv 300 kilometer. Tilbuddet kan bookes online på www.sixt.dk eller telefonisk på 32 48 11 00.

Find mere information om Sixt Biludlejning på www.sixt.dk

Pressehenvendelser kan rettes til Susanne Lindhage, PR-chef hos Sixt Biludlejning, som træffes på telefon 41 37 35 13 eller e-mail sl@sixt.dk.

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”The spirit of mobility” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Relaterede artikler:

  1. Aalborg Lufthavn bliver mere mobil.
  2. Afdelingschefer søges til Sixt i København og Aalborg
  3. Sixt åbner kontor i CPHs indenrigsterminal
  4. Grønland bliver orange
  5. Ny CFO hos Sixt