Sixt er en af verdens førende biludlejnings- og leasingvirksomheder.
“The spirit of mobility” – Sixt’s motto – er allerede udbredt til mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175,000 biler ved ca. 4,000 service stationer samlet under Sixt’s brand. Sixt Gruppen omsatte i 2008 for ca. 13,4 mia. kr. og er noteret på den tyske fondsbørs.

Sixt er blevet udnævt til “Europas bedste biludlejningsvirksomhed 3 år i træk, og er den eneste udlejningsvirksomhed som kan præsentere en flåde med alt fra el-biler og til station cars og varevogne. Sixt er bilpartner i SAS EuroBonus programmet.

Læs om Sixt’s historie her.

Sixt Danmark A/S

Kirstinehøj 14
2770 Kastrup

Administrerende direktør

Kasper Gjedsted

Kontakt

3248 1100

info@sixt.dk

CVR nr.: 2797 2721

Copyright på websitet tilhører Sixt Danmark A/S

Sixt Danmark A/S har medmindre andet er nævnt copyright på al tekst, billeder samt andet indhold udgivet på websitet. Enhver kopiering, udgivelse, opbevaring eller videregivelse af indholdet er udtrykkeligt forbudt uden skriftlig tilladelse fra Sixt Danmark A/S.

Ansvar for eksterne links

Til trods for grundig gennemgang af indholdet, påtager vi os intet ansvar for indhold fundet via eksterne links. Indehaverne af de eksterne websites er alene ansvarlige for deres indhold.

Billigst at booke biludlejning online!

Husk, at du altid får de billigste priser ved at booke online på vores hjemmeside!

Book billig biludlejning her

Sixt Kundecenter: 24 timers online kundeservice!

Har du brug for at foretage ændringer i din booking, ændre i dine personlige oplysninger, få bekræftelse på din booking, kopi af regning eller noget helt andet?

Log ind i vores kundecenter