Det femstjernede hotel, FIRST Hotel Skt. Petri i København og Sixt Biludlejning etablerer tæt samarbejde om biludlejning. Hotellets gæster kan nu nemt og bekvemt leje f.eks. en Citroën C3 direkte i receptionen fra 369 kr / døgn.

FIRST Hotel Skt. Petri og Sixt Biludlejning har startet et tæt samarbejde om biludlejning direkte i hotellets reception. Hotellets gæster kan således nemt og hurtigt komme ud i byen i en kvalitetsbil fra Sixt.

”Som fem-stjernet hotel er det klart, at vi gerne vil tilbyde en service, der overgår de høje forventninger, vores  gæster i forvejen har. Når man nu kan leje en bil direkte i hotellets reception, går vi skridtet videre, i og med at vi nu også kan hjælpe vores gæster med at sørge fra transport, mens de bor hos os. Eksempelvis bruger mange af vores gæster i dag taxaer til at komme rundt, men det er ofte billigere at leje en bil til formålet. Så nu kan gæsterne leje bilen direkte her fra hotellet,” fortæller Hotel Rooms Manager, Henrik Petersen.

En nat med en fransk model på femstjernet hotel 369 kr small En nat med en fransk model på femstjernet hotel: 369 kr.

Hvem vil ikke bruge en nat på et femstjernet hotel med en fransk model?

Totalløsning til faste gæster

Foruden udlejning direkte i receptionen, betyder samarbejdet også, at hotellets faste gæster bliver tilbudt en totalløsning via hotellet:

”Vi har mange gæster, som bor fast hos os i løbet af ugen. Dem kan vi nu tilbyde en attraktiv pakkeløsning, hvor de får udleveret en udlejningsbil fra Sixt, når de ankommer til Københavns Lufthavn, som de har under hele opholdet hos os, og som de så afleverer igen når de rejser sidst på ugen. Vi sørger for det hele og samler det på hotelregningen. Det bliver ikke meget nemmere,” fortsætter Henrik Petersen.

Meget til fælles

Et femstjernet hotel og en international biludlejningsvirksomhed har meget til fælles:

”Det er klart, at et femstjernet hotel og et biludlejningsselskab med verdens største flåde af Audi, BMW og Mercedes har mange sammenfaldende interesser. Vores kunder er jo basalt set de samme – så hvorfor ikke gøre det så nemt og bekvemt for dem som muligt, mens de er i København? På den måde kan vi jo tilbyde disse kunder en totaloplevelse under deres ophold, så de forhåbentligt kommer igen og igen,” forklarer Kasper Gjedsted, adm. direktør i Sixt Biludlejning i Danmark.

I første omgang kan man kun leje bil hos FIRST Hotel Skt. Petri, hvis man er gæst på hotellet, men på sigt vil hotellet fungere som et helt almindeligt udlejningskontor, så alle kan leje en bil få minutter fra Danmarks travleste station, Nørreport.

Relaterede artikler:

  1. Sixt åbner nyt biludlejningskontor i Bilbao Lufthavn, Spanien.
  2. Spar tusindvis af kroner på bilferien.
  3. Grønland bliver orange
  4. BMW og Sixt introducerer BMW Rent.
  5. Sixt åbner nyt biludlejningskontor i Valencia Lufthavn.