Sixt indenrigsterminalen i Københavns Lufthavn 21 300x200 Sixt åbner kontor i CPHs indenrigsterminal

Sixt åbner endnu et udlejningskontor i København – denne gang i Københavns Lufthavns indenrigsterminal, hvor biludlejningsvirksomheden slår dørene op den 1. maj 2013. Dermed har Sixt nu 20 udlejningsstationer i Danmark.

Sixt Biludlejning, der tre år i træk er blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed, fortsætter sin kraftige vækst. For kort tid siden åbnede virksomheden et udlejningskontor i Aalborg Lufthavn, og nu åbner Sixt også et kontor i Københavns Lufthavns indenrigsterminal. Sixt åbnede sit første danske udlejningskontor tilbage i 2004. Med kontoret i indenrigsterminalen er virksomheden oppe på 20 udlejningsstationer i Danmark.

”Sixt er i stærk fremgang i Danmark, særligt i Københavns Lufthavn, hvor vi oplever en stigende efterspørgsel – også på biler til afhentning i indenrigsterminalen,” fortæller Henrik Isaksen, bestyrelsesformand hos Sixt Biludlejning. ”Hos Sixt vægter vi service meget højt, og det er vigtigt for os at være dér, hvor kunderne er,” fortsætter Henrik Isaksen. ”Samtidig har Sixt nu fået en størrelse, hvor det er et naturligt skridt for os at åbne et udlejningskontor i indenrigsterminalen i landets største lufthavn,” slutter han.

Første åbningsdag for Sixts nye kontor i indenrigsterminalen er onsdag den 1. maj 2013, og kontoret vil være bemandet alle hverdage i tidsrummet fra klokken 7.00 til 13.00, hvor der ankommer flest rejsende med behov for en udlejningsbil.

Udover traditionel biludlejning til konkurrencedygtige priser tilbyder Sixt i Københavns Lufthavn bilpleje til passagerer, der parkerer i lufthavnen, mens de er ude at rejse. En Sixt Bilpleje koster 395,- kroner, og tilbuddet inkluderer bilvask, støvsugning, pudsning af spejle og vinduer, rensning af dørfalse, insektrens, vinylopfriskning og påfyldning af sprinklervæske.

Find mere information om Sixt Biludlejning på www.sixt.dk

For yderligere information og pressebilleder i høj opløsning kontakt PR-chef hos Sixt Biludlejning,

Susanne Lindhage, på telefon 41 37 35 13 eller e-mail sl@sixt.dk.

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”The spirit of mobility” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 200.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Relaterede artikler:

  1. Er Villy villig til at køre grønt?
  2. Ny CFO hos Sixt
  3. Stay cool with Sixt! Lej køleboks hos Sixt i Københavns Lufthavn.
  4. Ny mand bag rattet i Sixt
  5. Afdelingschefer søges til Sixt i København og Aalborg