BMW Group og Sixt Biludlejning har indgået en omfattende leveringsaftale. Frem til 2015 leverer BMW 100.000 BMW og MINI’er til Sixt Biludlejnings flåde af kvalitetskøretøjer.

De to bilgiganter BMW Group og Sixt AG har indgået en aftale om leverance af 100.000 biler fra BMW fabrikkerne. Dermed udvider de to tyske virksomheder deres allerede omfattende samarbejde. I 2015 vil Sixt således have haft 100.000 BMW og MINI’er igennem udlejningsflåden.

Aftalen indebærer leverancer af alle BMW’s modeller herunder MINI, 1-serie, 3-serie, M3 og 5-serie, foruden luksus-sedaner som 7-serien, cabriolet-modeller, X1, X3, X5 og X6. Alle BMW modellerne har BMW’s ConnectedDrive teknologi, som giver chaufføren de seneste trafikmeldinger, turistinformation og meget mere.

Derudover bliver bilerne udstyret med Sixt Mobile Key: Bilerne kan bookes og åbnes med mobiltelefon, hvorved udlejningen går endnu hurtigere. BMW har udviklet denne service eksklusivt til Sixt.

Endeligt vil flere og flere Hybrid-versioner af BMW’s modeller blive tilføjet flåden. Disse modeller er særdeles efterspurgte blandt Sixt-kunder.

Det er den mest omfattende aftale af sin art i Sixt’s historie, og forlænger dermed det tætte strategiske samarbejde, som hhv. BMW Group og Sixt AG indgik for fem år siden. Foruden leverance af biler, er fælles marketing aktiviteter også en del af aftalen.

I Danmark er det tætte samarbejde mellem BMW og Sixt også tydeligt. Tidligere på året blev det innovative produkt, BMW Rent introduceret. Læs mere om samarbejdet på www.sixt.dk/bmw.

Kasper Gjedsted, direktør for Sixt Danmark A/S:
”Aftalen mellem BMW og Sixt understreger de to selskabers tætte forbindelser. Det kommer alle vores kunder til gavn – også de danske. Med aftalen bliver samarbejdet mellem de to virksomheder tættere i hele verden, og jeg er sikker på, at andelen af BMW biler i Sixt-flåden vil vokse i alle lande, hvor virksomhederne er til stede.”

Læs mere om Sixt Biludlejning.

Relaterede artikler:

  1. BMW og Sixt introducerer BMW Rent.
  2. Sixt medarbejdere kører i nye biler en gang om ugen.
  3. Spørgsmål og svar om BMW Rent
  4. Sixt Danmark afgiver rekordstor ordre hos BMW
  5. Sixt Biludlejning først med elbiler.