Sixt Biludlejning, en af Europas førende biludlejere og international udbyder af  mobilitetsløsninger af højeste kvalitet, er den første internationale biludlejer, der introducerer elbiler som udlejningskøretøjer.

De første el-biler er placeret i Danmark, hvor FN’s internationale klimakonference, COP15, finder sted i december med deltagelse af verdens ledere inklusive Præsident Barack Obama og Forbundskansler Angela Merckel.

Elbilerne fra Sixt er helt nye Citroen C1 EV’IE, en Citroen der kører udelukkende på el og med en rækkevidde på op til 100 km, og med en topfart på 100 km/t. Disse biler er perfekte til transport rundt i Danmarks større byer, hvor rækkevidden ikke er et problem, grundet de relativt korte ture. På europæisk niveau er rækkevidden også tilstrækkeligt for lejebilskunderne, eftersom størstedelen af europæere – 87 procent – kører mindre end 60 km om dagen.

Sixt’s elbiler er allerede en succes; store internationale virksomhedskunder – heriblandt verdens største vindmølleproducent, Vestas – og andre miljøbevidste virksomheder lejer elbiler ved Sixt.

Og ifølge Adm. Dir. i Sixt Biludlejning Danmark, Kasper Gjedsted, er behovet stigende:

”Miljøet er i toppen af agendaen i mange virksomheder i dag. Der er en kæmpe efterspørgsel efter Sixt’s elbiler og vi er meget stolte af at være Europas første biludlejningsvirksomhed som tilbyder elbiler til vores miljøbevidste kunder i Danmark.”

Relaterede artikler:

  1. Sixt Biludlejning involverer sig yderligere i elbiler.
  2. Grønland bliver orange
  3. Lej elbil i London med Sixt
  4. Sixt Biludlejning bliver endnu mere mobil.
  5. Er Villy villig til at køre grønt?