Biludlejning Gazelle 300x227 Sixt Biludlejning udnævnt til Gazelle virksomhed.Dagbladet Børsen har siden 1995 uddelt Gazelle-prisen til væksteliten blandt danske virksomheder. Biludlejningsvirksomheden Sixt har trodset et presset marked og er udnævnt til Gazelle-virksomhed i 2010.

I år er Sixt Biludlejning i Danmark for første gang blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen. Sixt har oplevet markant fremgang på et marked, hvor konkurrenterne har skåret kraftigt ned.

Årsagen til Sixt’s vækst i Danmark hænger bl.a. sammen med, at biludlejningsvirksomheden har det rigtige mix af udlejningsbiler, med alt fra elbiler til stationcars til cabriolet’er og varevogne, og at Sixt har stor fokus på f.eks. mobil teknologi med udvikling af applikationer til iPhone, Android og Blackberry-telefoner.

En glædelig overraskelse

Selvom Sixt har været en af de mest dynamiske biludlejningsvirksomheder de senere år, kom kåringen bag på ledelsen:

”Vi har i hos Sixt i Danmark i flere år oplevet vækst, men derfor er det alligevel en glædelig overraskelse, når man bliver udnævnt til Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen. Ikke mindst når man tager i betragtning, at biludlejningsbranchen i flere år har været hårdt presset. Så derfor er vi enormt stolte over udnævnelsen,” fortæller den administrerende direktør, Kasper Gjedsted.

Ambitioner om yderligere vækst

Selvom biludlejningsvirksomheden har modtaget Gazelle-prisen, betyder det ikke, at der bliver skruet ned for blusset fremover:

”Vi har bestemt ikke tænkt os at hvile på laurbærrene. Vi ønsker at fortsætte væksten fremover og er pt. i gang med at åbne 10 nye udlejningslokationer i hele landet i samarbejde med BMW, så vi kan tilbyde billig biludlejning, god service og udlejningsbiler af høj kvalitet til endnu flere danske og udenlandske kunder,” slutter Kasper Gjedsted.

De bedste danske vækstvirksomheder bliver hvert år udnævnt af Dagbladet Børsen på baggrund af en uvildig undersøgelse foretaget af Greens Analyseinstitut, som bl.a. ser nærmere på virksomhedernes vækst gennem de sidste 4 år.

Du kan læse mere om Sixt på www.sixt.dk.

Relaterede artikler:

  1. Sixt nu også i Aalborg
  2. Ny mand bag rattet i Sixt
  3. Sixt åbner kontor i CPHs indenrigsterminal
  4. Afdelingschefer søges til Sixt i København og Aalborg
  5. Sixt Biludlejning starter i Sydkorea: Åbner 20 udlejningskontorer.