Sixt kroner et fornemt 2010 med kåringen som bedste biludlejningsvirksomhed ved Business Traveller Awards i Los Angeles, USA.

De prestigefyldte Business Traveller Awards blev for nylig uddelt ved en galla-middag i Los Angeles, og her kunne Sixt Biludlejning krone et fornemt 2010 med udnævnelsen som bedste biludlejningsselskab i verden.

Prisen uddeles af det anerkendte rejsemagasin Business Traveller Magazine på baggrund af en afstemning blandt magasinets læsere; i alt har mere end 8000 afgivet deres stemmer. Sixt fik således prisen på baggrund af stemmerne fra forretningsrejsende og fra ansatte i turistindustrien. Det er bl.a. derfor, at prisen nyder stor respekt i rejsebranchen.

”Vi er i hele Sixt-organisationen utroligt stolte over denne fornemme pris, som vi har modtaget. Ikke mindst fordi prisen uddeles på baggrund af stemmerne fra dem, som hyppigst benytter sig af biludlejning: de forretningsrejsende. De har qua deres store rejseerfaring en unik viden om f.eks. serviceniveauet hos de forskellige biludlejningsselskaber. Derfor er vi ekstra stolte over, at disse kunder vælger os til det bedste biludlejningsselskab i verden,” fortæller Kasper Gjedsted, adm. direktør i Sixt Biludlejning i Danmark.

Relaterede artikler:

  1. Sixt har det bedste personale på WTM.
  2. Sixt Biludlejning udnævnt til Gazelle-virksomhed.
  3. Sixt Biludlejning fortsætter væksten i 2011: Åbner i Georgien.
  4. Sixt Biludlejning bestiller 100.000 biler fra BMW.
  5. Sixt Biludlejning først med elbiler.