Sixt, en af verdens førende biludlejere, tilbyder nu booking af lejebiler fra alle mobiler med internetadgang.

Sixt var den første internationale biludlejer i verden, som tilbød biludlejning med iPhone med en applikation. Nu tager udlejningsvirksomheden skridtet videre og tilbyder således nu også kunder med Blackberry eller Android telefoner gratis applikationer.

Administrerende direktør i Sixt Danmark, Kasper Gjedsted:

”Vi fokuserer utroligt meget på mobil teknologi, for vi får hele tiden forespørgsler på dette. En meget stor del af vores kunder er ofte på farten, men har måske ikke altid deres bærbare computer med. De har nu mulighed for at booke en bil i hele verden over deres mobiltelefon – hvad enten det er en iPhone, Blackberry, Android eller en helt fjerde mobil.”

Biludlejning med mobiltelefonen:

”Ud over smartphones som iPhone, Blackberry og Android kan mere gængse mobiltelefoner også reservere biler. Enhver telefon med WAP eller internet-adgang kan nu få adgang til vores bookingsystem. Man skal blot åbne sin mobilbrowser og indtaste www.sixt.dk. Så bliver man automatisk ført til vores bookingsystem,” fortæller Kasper Gjedsted.

Blackberry-applikationen er især målrettet mod forretningsfolket:

”Hvor iPhone-applikationen har en lidt bredere appel, så tror vi, at Blackberry-applikationen især vil henvende sig til forretningsfolket, idet en stor andel af deres telefoner er fra Blackberry. De kan nu booke en bil på farten – hvor som helst og når som helst. Det giver utroligt stor fleksibilitet, hvilket er et centralt nøgleord for denne gruppe i forbindelse med billeje, slutter Kasper Gjedsted.

Booker man sin lejebil via en af applikationerne kan man nemt få overblik over sine reservationer, afbestille sin lejebil, se sin lejehistorik m.m.

Relaterede artikler:

  1. Aalborg Lufthavn bliver mere mobil.
  2. Opdatering til iSIXT – biludlejning på iPhone
  3. Sixt lancerer app til Samsung’s Bada OS.
  4. Ny version af iSIXT – iPhone app til biludlejning
  5. Ny version af iSIXT gør det endnu nemmere at leje bil med iPhone