Skal du sydpå i bil i sommerferien, er det ofte billigere at leje en luksusbil i Tyskland end at køre i egen bil. Flere og flere danskere bestiller bilen i Danmark og afhenter den hos Sixt i Flensborg og Hamborg.

Man kan ofte spare mange penge på at leje en bil til bilferien i Europa i Tyskland, frem for at køre i egen bil. Der er flere og flere danskere, som har opdaget fidusen og booker nu feriebilen hjemmefra i ro og mag, og henter den så i f.eks. Hamborg eller Flensborg-Harislee. Et indslag på TV2 for nylig påviste en besparelse på op til 2800 kr. ved at leje bil til ferien, frem for at køre i egen bil.

Sixt, som er markedsleder for biludlejning i Tyskland, oplever en stigende interesse for denne ’grænse-udlejning’ generelt:

”Vi kan se en markant øget efterspørgsel efter biludlejning i Tyskland i sommerferieperioden. Især fra de kontorer, som ligger tæt på den danske grænse. En stor del af deres kunder er danskere, som har bestilt en udlejningsbil til ferien hos Sixt i Danmark hvorefter de afhenter bilen lige på den anden side af grænsen, fortæller adm. dir. i Sixt Danmark A/S, Kasper Gjedsted.

Lave priser og favorable betingelser i Tyskland

Den vigtigste grund til, at flere og flere benytter sig af billeje i Tyskland i sommerferien er, at det som oftest er billigere at køre af sted på ferie i en udlejningsbil sammenlignet med egen bil:

”Vi kan se en kraftig stigning i interessen for at booke udlejningsbil i Tyskland via vores hjemmeside www.sixt.dk. Det tillægger vi først og fremmest, at det som oftest er den billigste måde at holde en ’kør-selv’’-ferie på. Men derudover er der også andre fordele, som f.eks. at man ofte får en ny BMW eller Mercedes, lejer bil med fri km. eller at man altid er tæt på et Sixt kontor, hvis uheldet er ude på ferien,” fortsætter Kasper Gjedsted.

Travlhed i højsæsonen

Hos Sixt er der travlt i sommerferien hos kontoret i Flensborg. I perioder har der været helt udsolgt af udlejningsbiler på de mest populære kontorer. Det er især mærker som Audi, Mercedes og BMW, som danskerne efterspørger:

”Vi har mange danskere, som kommer ned og stiller deres danske hverdagsbil i Flensborg og så kører derfra i en stor BMW, som de har bestilt på den danske hjemmeside. Sådanne biler er jo ikke normalt til at komme i nærheden af i Danmark pga. de høje afgifter, men når man lejer bil i Tyskland er regnestykket et helt andet. Det er klart, at hvis man står foran at skulle køre 5000 km. på ferien, hvorfor så ikke gøre det i en bil, hvor man får stor køreglæde og samtidigt sparer penge?” slutter Kasper Gjedsted.

Få et tilbud på biludlejning i Flensborg fra Sixt.

Læs mere om Sixt på www.sixt.dk

Relaterede artikler:

  1. Sixt i TV2 Nyhederne – biludlejning i Flensborg
  2. Bilferie i luksusklassen
  3. Ferie med 200 heste mellem benene
  4. Biludlejning i påskeferien: Spar op til 20% med Sixt.
  5. Sixt udlejningsbil tiljublet i Hamborgs gader…