Der er mange glæder ved at arbejde med biludlejning. En af de største er, at få lov at køre i helt nye biler.

Hos Sixt skifter vi hele tiden biler ud i vores udlejningsflåde, og det betyder, at vores medarbejdere tit får fornøjelsen af at prøve at køre i helt nye biler – endda fra mange forskellige producenter som BMW, VW, Audi eller Mercedes. Noget som de fleste ellers ikke oplever ret mange gange i livet.

F.eks. har vi for nyligt modtaget en hel del Audi’er, som alle havde kørt ca. 5 km. ved modtagelsen her på Sixt Danmarks hovedkontor i Kastrup. Dem som har prøvet det ved, at det er noget helt særligt at sætte sig bag rattet i en helt ny bil – og det er noget som mange Sixt-medarbejdere sætter stor pris på.

Bilerne bliver efter modtagelsen på hovedkontoret klargjort til den første udlejning og skal herefter transporteres ud til vores udlejningskontorer, således at vores kunder som har brug for f.eks. biludlejning i København Centrum eller biludlejning i Københavns Lufthavn, kan få glæde af de nye biler. Det er ved disse lejligheder, at medarbejdere hos Sixt prøver at køre i helt nye biler.

Du kan booke billig biludlejning på Sixt’s hjemmeside, www.sixt.dk. Og hvem ved -måske bliver det dig, som får den første tur i en helt ny Audi?*

Biludlejning Audi Sixt medarbejdere kører i nye biler en gang om ugen.

En af Sixt's nye Audi'er med 5 km på tælleren.

*Sixt kan ved reservationer ikke garantere specifikke mærker eller modeller – kun bil størrelse (bilgruppe). Der tages perioder med udsolgt. Priser kan ændres uden varsel.

Relaterede artikler:

  1. Sixt Biludlejning bestiller 100.000 biler fra BMW.
  2. Mini-lease din drømmebil hos Sixt Biludlejning!