© Aston Martin Aston Martin Vanquish Foto 2  1024x689 300x201 Bilferie i luksusklassen

Sixt føjer Aston Martin til sin udlejningsflåde

For langt de fleste danskere er biler i millionklassen uden for økonomisk rækkevidde, og en tur bag rattet i en Aston Martin er noget, de må nøjes med at drømme om. Ikke desto mindre er drømmen nu rykket lidt tættere på virkeligheden. Biludlejningsselskabet Sixt har nemlig føjet det britiske bilmærke til sin udlejningsflåde i Tyskland, Frankrig, Spanien og Schweiz, hvor Aston Martin udlejes på dagsbasis til attraktive priser.

Syvcifrede priser og skyhøje afgifter sætter en kæp i hjulet på de fleste danskere, der går og drømmer om at købe en Aston Martin eller lignende luksusbiler. Derfor er en udlejningsbil under ferieophold i udlandet en oplagt mulighed til at udleve drømmen om en bil i millionklassen. Her kan danskerne nemlig tillade sig at give den lidt mere gas på grund af de væsentligt lavere priser, som ikke mindst gør sig gældende inden for biludlejning.

Ét af de store internationale biludlejningsselskaber, der har flest biler i luksusklassen, er Sixt, som netop har føjet legendariske Aston Martin til rækken af eksklusive bilmærker i flåden. De nye Aston Martin biler hos Sixt findes i flere forskellige modeller – lige fra Aston Martin DB9 Coupé til Aston Martin Vanquish Coupé, der har en købspris i Danmark på cirka 6 millioner kroner. Bilerne udlejes på dagsbasis fra udvalgte Sixt-kontorer i Tyskland, Frankrig, Spanien og Schweiz til priser, der straks gør en bilferie i luksusklassen noget mere tilgængelig – også for helt almindelige dødelige. Således starter priserne på en Aston Martin hos Sixt i Tyskland fra cirka 1270,- kroner per dag.

Find mere information om Sixt Biludlejning og book en Aston Martin under ”tilbud” på www.sixt.dk

For yderligere information kontakt administrerende direktør hos Sixt Biludlejning, Philip Schack, på telefon 24 26 48 38 eller e-mail ps@sixt.dk.

For pressebilleder kontakt os på presse@sixt.dk

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”Feel the motion” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 200.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler og stationcars til luksus- og sportsvogne.

 

Relaterede artikler:

  1. Grønland bliver orange
  2. Ferie med 200 heste mellem benene
  3. Ny mand bag rattet i Sixt
  4. Spar tusindvis af kroner på bilferien.
  5. Ny CFO hos Sixt