Sixt Bilpleje1 300x200  Flyv hjem til ren bil

 

Har du svært ved at finde tiden til at rengøre din bil? Eller synes du bare, at livet er for kort til at tilbringe søndagen i en lang kø foran vaskehallen på tankstationen? Så kan du for bare 395,- kroner overlade tjansen til Sixt næste gang, du skal ud at flyve. Som noget nyt tilbyder Sixt nemlig vask og rengøring af din bil i lufthavnene i København, Aalborg og Billund.

Trænger din bil til en hovedrengøring, og magter du ikke opgaven selv – eller orker du bare ikke at bruge din fridag på den slags sysler? Så giv bilnøglen til Sixt næste gang, du skal ud at flyve! De giver dig glædeligt en hjælpende hånd og befrier dig for den sure pligt, så du kan læne dig tilbage i sædet – med udsigten til ren bil og samvittighed.

Således har Sixt udvidet sin forretning fra traditionel biludlejning og Mini-lease til også at omfatte produktet ”Bilpleje”, der tilbydes som en nyhed hos Sixt i lufthavnene i København, Aalborg og Billund.

Med Sixt Bilpleje får din bil den helt store tur i Sixts klargøringshaller, som hidtil udelukkende har været benyttet i forbindelse med vask og rengøring af virksomhedens egne køretøjer, men som nu åbner op for bilpleje til private. Her udfører det erfarne personale en professionel klargøring af køretøjet, så det bliver rengjort både udvendigt og indvendigt.

En Sixt Bilpleje koster 395,- kroner. Tilbuddet inkluderer bilvask, støvsugning, pudsning af spejle og vinduer, rensning af dørfalse, insektrens, vinylopfriskning og påfyldning af sprinklervæske.

Sixt Bilpleje kan bookes online på www.sixt.dk eller telefonisk på 32 48 11 00.

For yderligere information og pressebilleder i høj opløsning kontakt PR-chef hos Sixt Biludlejning, Susanne Lindhage, på telefon 41 37 35 13 eller e-mail sl(a)sixt.dk.

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”The spirit of mobility” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne

Ingen relaterede artikler.