Jens Fæster Sørensen 228x300 Ny CFO hos Sixt

 

Jens Fæster Sørensen er netop tiltrådt som ny CFO hos Sixt Danmark – en af landets førende biludlejningsvirksomheder. Jens Fæster Sørensen, der er cand. polit. fra Københavns Universitet, kommer fra en stilling som projektleder hos ISS. Han er 47 år og har tidligere været ansat som administrerende direktør hos CPH Parkering, hvor han i løbet af sine 9 år i virksomheden blandt andet var med til at fordoble antallet af parkeringer i lufthavnen. Jens Fæster Sørensen har således et indgående kendskab til logistikbranchen og Københavns Lufthavn, hvor Sixt har sit danske hovedkontor og tre udlejningsstationer.

Find mere information om Sixt Biludlejning på www.sixt.dk

For yderligere information og pressebilleder kontakt PR-chef hos Sixt Biludlejning, Susanne Lindhage, på telefon 32 46 29 49 eller e-mail sl@sixt.dk.

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”The spirit of mobility” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 200.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Relaterede artikler:

  1. Ny mand bag rattet i Sixt
  2. Sixt åbner kontor i CPHs indenrigsterminal
  3. Bilferie i luksusklassen
  4. Er Villy villig til at køre grønt?
  5. Afdelingschefer søges til Sixt i København og Aalborg