Billede 3 300x209 Sixt Danmark afgiver rekordstor ordre hos BMW

Sixt Danmark har netop indkøbt knap 400 splinternye BMW’er til sin udlejningsflåde. Det er den største ordre, der nogensinde er blevet afgivet hos BMW herhjemme. Dermed styrker Sixt ikke bare sin position som ét af Danmarks førende biludlejningsselskaber, men understreger også sin rolle som det af selskaberne, der har flest BMW’er – og det i rigelige mængder.

Sixts nye BMW’er omfatter hovedsageligt sedaner og stationcars i 3- og 5-serien, men også enkelte firehjulstrækkere af typen X3. De første mange biler er allerede blevet leveret til Sixt, der forventer at have modtaget samtlige 400 BMW’er inden for de næste tre måneder, hvor de løbende vil trille ind på Sixts udlejningsstationer over hele landet.

”Vi glæder os meget over aftalen med BMW, fordi vi nu kan servicere endnu flere kunder med et eksklusivt bilmærke til en attraktiv pris. Sixt er kendt verden over for høj kvalitet til lave priser. Det gælder køretøjer i alle kategorier – ikke mindst biler i luksusklassen såsom BMW’en, som vi udlejer til konkurrencedygtige priser på dags- og månedsbasis,” udtaler Henrik Isaksen, bestyrelsesformand hos Sixt Danmark. ”Som de eneste på det danske marked tilbyder Sixt mini-leasing i helt ned til 30 dage uden opstartsgebyr – et populært produkt på et kriseramt marked, hvor mange ikke ønsker at binde sig til et bilkøb eller langtidsleasing. De nye BMW’er hos Sixt er derfor ikke bare et interessant tiltag inden for traditionel udlejning, men også som Mini-lease til private og virksomheder,” slutter Henrik Isaksen.

Find mere information om Sixt Biludlejning på www.sixt.dk

For yderligere information og pressebilleder i høj opløsning kontakt PR-chef hos Sixt Biludlejning,

Susanne Lindhage, på telefon 32 46 29 49 eller e-mail sl@sixt.dk.

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”The spirit of mobility” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 200.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler og stationcars til luksus- og sportsvogne.

Ingen relaterede artikler.